Снимка: БГНЕС/ЕПА

Джони Деп подписа нов договор с марката Dior за промотиране мъжкия й аромат Sauvage, който той представлява от 2015 г., твърдят източници на таблоида TMZ.

Това се случва след съдебната победа на актьора над бившата му съпруга Амбър Хърд, която че завела срещу него дело за домашно насилие.

Новата сделка е за няколко години и става дума за седемцифрена сума. Тя е сключена наскоро, казаха източниците, след като ръководителите на Dior и известният моден фотограф Грег Уилямс присъстваха на един от рок концертите на Джони и Джеф Бек в Париж, за да изразят подкрепата си за актьора. По същото време в Париж се състояха снимки с участието на актьора, кадрите от които ще бъдат използвани в новата рекламна кампания на Dior.

След като Амбър Хърд за първи път отправи своите обвинения срещу Джони Деп, рекламите на Sauvage спряха да се излъчват по телевизията в САЩ. Но след като актьорът спечели в съда, рекламата с него отново се върна в най-гледаното време. По време на процеса феновете на Джони масово купуваха и парфюми в негова подкрепа. 

Когато Деп беше обвинен в домашно насилие, Диор не прекъсна отношенията си с актьора. По време на дългата съдебна битка снимки и видеа на Деп останаха в сайта на Dior и в социалните мрежи на марката. След приключването на процеса, който завърши с победа на Деп, представителят на актьора похвали френската луксозна марка за нейната „твърда и непоколебима подкрепа“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase