Снимка: Getty Images

 Шакира заведе синовете си Милан и Саша на бейзболен мач. Докато раздялата на колумбийската певица с испанския футболист Жерар Пике продължава да е сред водещите заглавия на жълтите медии, вижда се, че попзвездата се опитва да направи лятната ваканция на момчетата си възможно най-вълнуваща.

Изпълнителката на „Waka Waka“ заведе синовете си да гледат мача между „Вашингтон Нешънълс“ и „Лос Анджелис Доджърс“ на стадион Доджър. Разбира се, триото се снима с някои от топиграчите.
 
Милан (9) и Саша (7) са любители на спорта като баща си Жерар Пике, който е играч на ФК „Барселона“, но и майка им е спортна натура. Освен отлична танцьорка на белиденс, тя редовно прекарва свободното си време по различни плажове, където кара сърф.
 
В момента Шакира и 35-годишният Пике водят съдебна битка за попечителството над децата си. След раздялата певицата иска да ги отведе със себе си да живеят за постоянно в Маями, но футболистът не е склонен да го допусне.
 
Шакира живееше във Флорида, преди да започне любовната си връзка с централния защитник, след което се премести да живее при него в Испания.
 
Кадри на Шакира и децата ѝ на бейзболния мач - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase