Снимка: БГНЕС

Певецът Хари Стайлс отмени своя концерт, който трябваше да се състои на 3 юли в Копенхаген, Дания, заради стрелбата с жертви в търговски център на 450 метра от мястото на концерта.

Изпълнителят, който стана известен с групата One Direction, трябваше да бъде на сцената на зала "Роял Арена" в неделя вечерта за турнето си "Love On Tour". Но след като няколко души бяха убити в търговския център „Фийлдс“, събитието беше отменено.

Още по темата
„Съкрушен съм заедно с хората в Копенхаген“, написа Стайлс в Туитър. „Обожавам този град. Хората са толкова добри и пълни с любов. Съкрушен съм за жертвите, техните семейства и всички наранени. Съжалявам, че не можахме да бъдем заедно. Моля, грижете се един за друг.”

"Това е чист ужас. Това е ужасно", казва Ханс Кристиан Щолц, 53-годишен ИТ консултант, който е довел дъщерите си, за да видят концерта на Хари Стайлс, насрочен за неделя вечер в близост до търговския център. "Може да се чудите как човек може да направи това на друго човешко същество, но това е отвъд... отвъд всичко, което е възможно".

"Асошиейтед прес" добавя, че организаторите са отменили концерта на Стайлс по нареждане на полицията.

Коментари Напиши коментар

11

XYZ

преди 1 месец

ИЧ МИ НЕААА ЗА ТОА ДЖЕНДЪРМЕН!

10

Анонимен

преди 1 месец

Типичен пример как готин и талантлив мъж става д.жендър.

9

Асан Гробара

преди 1 месец

Не,ужас ще е СтрапоЛена да си загуби 14 " уред с който дарява толкоз наслада на Киру Макцефала...