Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо си взима заслужена почивка от футбола, за да се наслади на семейството си.

В момента играчът на Манчестър Юнайтед се намира в Майорка заедно с приятелката си Джорджина Родригес и петте си деца. Преди няколко дни цялата фамилия имаше повод да празнува, тъй като най-големият син на Кристиано – Кристиано Роналдо-младши – навърши 12 години. Семейното парти беше организирано на открито в Майорка с голяма торта, приятели и близки.

Кристиано Роналдо-младши навърши 12 години на 17 юни и получи заслуженото парти. Джорджина публикува няколко снимки от празненството, показвайки как цялото семейство се е наредило покрай рожденика, а зад тях се виждат балони и надпис „Честит рожден ден“. Разбира се, футболната тематика присъстваше навсякъде, като тортата имаше зелен терен, а големи балони на футболни топки се разкриваха зад Кристиано и фамилия.

Роналдо също не пропусна да поздрави сина си за рождения ден, споделяйки пожеланието в социалните мрежи. „Честит рожден ден, сине! Как лети времето...? Все още ли ще си играем заедно?! Най-важното нещо е да продължаваш да бъдеш момчето с голямо сърце! Всичко най-хубаво! Баща ти те обича страшно много.“, написа футболистът под снимка със сина си.

Кристиано Роналдо-младши уверено следва стъпките на баща си, като вече е част от академията на Манчестър Юнайтед, където се справя доста добре. Той играе в младежкия отбор заедно с Кай Руни – син на Уейн Руни, който беше съотборник на Кристиано по време на първия му престой в Манчестър.
 
Кадри от семейния празник на Кристиано Роналдо по повод рождения ден на сина му - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase