Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е притеснена.Това е така, защото годеникът ѝ Бен Афлек се отнасял прекалено небрежно и спокойно по отношение на бъдещата им сватба. Певицата и актриса организира сватба, на която ще присъстват малко хора, но в същото време церемонията ще е пищна и всеки детайл ще бъде изпипан внимателно. Това ще е четвъртата сватба за Джей Ло.


Но Бен явно не иска да се включи в планирането на събитието, което ядосва годеницата му. 49-годишният актьор не бързал да се жени за 52-годишната Дженифър и би искал да почака до следващата година за сватбата.

"Те още са заедно и правят дългосрочни планове за бъдещето си, но Бен забавя нещата, що се касае до организирането на сватбата, и това изнервя Дженифър. Изглежда, Бен ще е щастлив да изчака до следващата година, за да се ожени. Той и екипът му са казали на хората, че това ще бъде дълъг годеж... Но това не е наистина, което Джен иска, след това, което се случи последния път. Тя не може да не се тревожи относно възможността сватбата да се отмени в последната минута", посочва източник на списание "Closer".

Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

15

Jon

преди 4 седмици

Abe samo prostotii pihete kvo im dreme na xorata za jei lo i aflek

14

Анонимен

преди 4 седмици

не са я шашнали Джей Ло хамерика

13

Анонимен

преди 4 седмици

поне да беше на 18 години,а тя на 52 г опитна жената