Снимка: БГНЕС

Tози уикенд на Мадона ѝ бе забранено да пуска видеа на живо в Instagram след поредното ѝ нарушение правилата на приложението с голите си публикации.  

63-годишната кралица на попа често споделя провокативни снимки през последните години, но била шокирана, когато получила съобщение, че е нарушила правилата на платформата, когато се опитала да се включи на живо за своите 18 милиона последователи.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Instagram отправи предупреждение към мегазвездата, в което обясни, че трябва да уважава другите в платформата и я предупреди винаги да "спазва закона", предаде БГНЕС.

„Искаме Instagram да продължи да бъде автентично и безопасно място за вдъхновение и изразяване. Помогнете ни да насърчаваме тази общност. Публикувайте само ваши снимки и видеоклипове и винаги спазвайте закона. Уважавайте всички в Instagram, не изпращайте спам и не публикувайте голота“, се казва в изявлението.

През ноември 2021 г. Мадона повторно публикува снимки, на които позира в леглото, след като Instagram ги премахна.

Тогава тя написа: „Публикувам снимки, които Instagram изтегли отново без предупреждение или известие".

 

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 месеца

Ехе, нека й светне на тая урродлива дяволска фъшшккия, извергите от суратефтеря като банваха нормалните хора, сатанисткте изчaдия кввичаха от кеф, обаче на тях като дойде ножа до кокала и почнаха да кввичат от болка.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Човек трябва да си носи годините с достойнство.

10

Юсуф

преди 6 месеца

Има още много хляб в нея.