Снимка: БГНЕС

 Арми Хамър получи нова роля, но не такава, каквато зрителите са очаквали.


Скорошните проблеми на актьора, както и предишни скандали на семейството му, ще бъдат основна тема в документална поредица на Discovery+ и ID. Епизодите за момента са озаглавени "Домът на Хамър" и ще включват "сбор от интервюта и архиви от жертви на Арми и членове на семейството". Според описанието, сериалът ще разследва дисфункционалната династия и нейните мъже, показващ всички опустошителни последици от привилегиите, които са имали. 

Звездата от "Назови ме с твоето име" се оттегли от светлината на прожекторите през последните години. През март 2021 година Арми беше обвинен в сексуално посегателство то множество жени. Той отрече каквито и да е било престъпления, но все пак напусна филма на Дженифър Лопес "Shotgun Wedding", за да прекара повече време със семейството си. По-късно актьорът потърси лечение за злоупотреба с наркотици, алкохол и секс. 

Арми обаче не е единственият член на семейство Хамър, който е попадал в скандал. Презз 1972 година неговият прадядо Арманд Хамър, петролен магнат и съветски съюзник, се признава за виновен и получава условна присъда за предоставяне на тайни и незаконни средства за кампанията на президента Ричард Никсън. 
 
Още семейни тайни от рода на Арми Хамър - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase