БГНЕС

Дългоочакваната премиера на филма "Топ Гън: Маверик" най-накрая се състоя на филмовия фестивал в Кан и със сигурност не разочарова.

Още преди една единствена сцена от лентата да бъде показана на големия екран, посетителите на фестивала дадоха да се разбере, че смятат Том Круз за великолепен. Актьорът получи бурни овации, след като изненадващо му бе връчена "Златна палма", която наистина сякаш го хвана неподготвен. Той получи още аплодисменти, след като направи встъпителната си реч.

Премиерата на "Топ Гън: Маверик" спокойно може да се нарече фестивал, който включваше появата на осем бойни самолета, които след себе си оставиха червен, бял и син дим, докато Том Круз и останалите членове на актьорския състав гледаха от червения килим отдолу. Цветовете са основни както във френското, така и в американското знаме.
Самолетите послужиха като кулминация на ден, почитащ трайната звездна мощност на Круз, който участва и в "Майсторски клас" по актьорско майсторство. Както на събитието, така и на премиерата, присъстващите бяха зарадвани с монтаж на най-големите хитове на актьора, от "Рискован бизнес" до "Мисията: Невъзможна".

Но това беше празник, който се очакваше от много време. "Топ Гън: Маверик" трябваше да дебютира през 2019 година, но желанието за повече специални ефекти доведе до отлагането с една година. Тогава обаче започна пандемията, променяйки за пореден път плановете на екипа.

"Това е невероятна вечер и невероятен момент... просто да видя лицата на всички. Изминаха 36 години от първия "Топ Гън" и ние трябваше да отлагаме премиерата с години заради пандемията", каза Круз от сцената. След това той призова колегите си Дженифър Конъли, Майлс Тейлър и Джон Хам, както и екипа на Paramount, да се изправят, докато публиката ги аплодираше.

Преди "Топ Гън: Маверик" да прикове погледите на всички, звездния елит се разходи по червения килим в Кан. На премиерата присъстваха целият актьорски състав на филма, както и Ева Лонгория, Рошел Хюмс и Адриана Лима.
 

Още по темата, както и снимки от бляскавото събитие, можете да видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

7

Изтрещял свят

преди 1 месец

И модели и моделиери напълно полудяха за известност и пари. Голяма работа е да си показваш корема като си бременна и най-вече пъпа, което е свещения енергиен център на жената пред цял свят. Развращение и сатанизъм в действие е Холивуд Този до нея, ако е бащата на детето и на него толкова му акъла.

6

Ха ха

преди 1 месец

Звезди ,ама бедни,тази сигурно няма пари за дрехи, та си е заголила така корема!

5

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам тая на снимката как е блеснала... Леле, леле, леле, какъв блясък, какво чудо...