Снимка: Getty

Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха на света, че не мислят само за кралските си задължения и понякога имат малко време за себе си.

Херцозите на Кеймбридж се появиха на червения килим в Лондон, за да присъстват на премиерата на "Топ Гън: Маверик". Събитието се състоя в Лестър Скуър на 19 май, а Кейт и Уилям имаха възможността да се срещнат с част от актьорския състав, включително Том Круз, Дженифър Конъли, Вал Килмър и други. По едно време Круз дори предложи ръката си на Мидълтън, за да й помогне да се качи по стълбите.

За киновечерта херцогинята избра красива дълга черна рокля от Roland Mouret с бяло деколте, което бе видимо от разпуснатата й, но носена прибрана зад ушите, коса. Това даде възможност на присъстващите да видят и дългите обеци със звезди в двата края, които бяха допълнени от годежния пръстен на принцеса Даяна, сега притежание на Кейт.

Принц Уилям избра класиката, обличайки черен костюм с бяла риза и черна папиьонка. Обувките му обаче бяха това, което привлече вниманието. Черните мокасини от Crockett & Jones бяха избродирани със самолети F18.

Събитието беше организирано от Paramount Pictures и The Film and TV Charity и беше 72-ото кралско филмово представление, направено от благотворителната организация в почти 100-годишната й история. Организацията подкрепя стотици хиляди хора, работещи зад кулисите във филмовата и телевизионната индустрия на Великобритания и беше призована за помощ, особено на фона на пандемията от COVID-19, когато много техници и квалифицирани занаятчии загубиха прехраната си.

Цялята статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase