Снимка: Getty

В ново интервю Виктория Бекъм настоява, че желанието ѝ да бъде слаба е „старомодно“ според нея, защото младите жени вече мечтаят за по-пищни фигури. 48-годишната модна дизайнерка смята, че съвременните жени искат да „изглеждат здрави и да имат извивки“, а по-стройната женска визия се превръща в мода от миналото.

Виктория, чиято единствена дъщеря е десетгодишната Харпър, намира новата мода в женската визия за доста по-освобождаваща и дори вдъхновяваща.

Мисис Бекъм признава пред списание Grazia, че и тя като доста млади жени работи във фитнеса основно върху оформянето на задните си части, като разкрива, че се е фокусирала върху вдигането на повече тежести пет или шест дни в седмицата, заедно със съпруга ѝ Дейвид.

Бившата певица от Spice Girls споделя още, че най-новата гама продукти от нейния бранд VB Body включва тесни плетени и трикотажни рокли в отделни части, които всъщност са проектирани с мисъл за новите, по-извити женски фигури.

Виктория настоява, че желанието ѝ да бъде много слаба е „старомодно“, въпреки че самата тя е прекарала голяма част от младостта си, поддържайки известната си стройна физика.

Още от интервюто на Виктоия, както и нейни снимки, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.