БГНЕС

Селма Блеър не се притеснява от истината, що се отнася до споделянето на възходите и паденията в личния ѝ живот. Актрисата винаги е споделяла детайли от здравословното си състояние, след като получава диагнозата множествена склероза през 2018 година. Сега обаче тя разкрива шокиращи детайли от миналото си.

В новия си мемоар Mean Baby, промотиран в интервю пред списание People, Блеър споделя за дългата си зависимост от алкохола, която започва едва на 7 години, както и за други травмиращи преживявания, включително опити за самоубийство и сексуално насилие.
 
„Не знам дали бих оцеляла в детството си без алкохола. Именно затова той е такъв голям проблем за повечето хора. Той предоставя огромен комфорт, огромно успокоение в началото. Може би за мен това бяха първите няколко години, защото започнах наистина много рано и използвах алкохола за успокоение и начин да се справям със ситуациите“, казва актрисата пред People.
 
Списанието получи ексклузивен достъп до част от мемоарите на Блеър, в които се говори за началото на алкохолизма ѝ и как е успяла да го преодолее.
 
„Първия път, когато се напих, беше откровение. Винаги съм харесвала Пасхата. Докато отпивах малки глътки гроздово вино, сякаш се изпълних с Божията топлина. Но когато бях на седем години и имахме вино навсякъде у дома и никой не обръщаше внимание на моята консумация, аз разбрах едно – чувството на топлина не идваше от Бог, а от ферментацията“, пише актрисата. Тя допълва, че същата нощ се напила, а на сутринта не помнела как се озовала в леглото на сестра си Кейти.

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase