Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм се притеснявал за сигурността на семейството си, заради жена, която си мисли, че е майка на дъщерята на бившия футболист и Виктория Бекъм - Харпър на 10 г.

Жената е на 58 г. и носи името Шарън Бел. Тя преследвала Дейвид и Виктория, защото смятала, че те са откраднали нейните яйцеклетки.
 
Шарън дори ходила до училището на Харпър. Тя пращала писма на сем. Бекъм в домовете им в Оксфорд и Лондон, а през юли и септември миналата година дори ходила там, за да се срещне с тях.
 
Бел се появила и в училището на Харпър, за да говори с момичето. Жената била там, когато Виктория дошла да прибере Харпър от училище.
 
Шарън Бел смятала, че имала връзка с Дейвид преди години и Харпър е нейна дъщеря.
 
"Той се чувстваше заплашен, страхуваше се за сигурността на семейството си и вярваше, че това поведение е смущаващо и нарочно насочено към него. Той казва, че не познава обвиняемата и тя не е майка на децата му", казала прокурорката Аризуна Асанте в съда, предават от "Mirror".
 
Какво още се случило четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

бедното дете

преди 1 месец

да ни са праи на ударен а да признае че е изнасилил момичето още е било невръстно и този мъж го е примамил и насилил . едно обезщетение от 10 милиона паунда ще помогне частично да потуши душевната и болка.

4

Някой

преди 1 месец

Тази е за психиатър! Казвам го с най добри чувства.

3

АнонимеН

преди 1 месец

ПРАВИ СЕ ДНК ТЕСТ И СЕ СЪДИ ЗА КЛЕВЕТА! НИЩО СЛОЖНО!