БГНЕС

Риана иска целият свят да разбере колко много цени майка си. 

 
Преди няколко дни изпълнителката използва социалната мрежа Instagram, за да изпрати специално съобщение до майка си Моника Брайтуайт. В него тя разкри как собствената й бременност е увеличила любовта и уважението, което има към родителя си. 
 
"Днес е рождения ден на моята кралица! Фактът, че ще ставам майка, отключи нови нива на любов и уважение, които имам към своята мама и то по начини, по които не мога да обясня! Тя е истински герой и искам да й давам цвята във всяка една възможна секунда!", написа Риана. Съобщението беше допълнено от снимка на изпълнителката и Моника, облечени в бели рокли и намиращи се в църква. 
 
През януари 34-годишната Риана обяви, че очаква първото си дете от рапъра A$AP Rocky. Двамата бяха заснети в Ню Йорк, където гордо позираха пред камерите. Бъдещата майка носеше оскъдно облекло, което по никакъв начин не закриваше наедрялото й коремче. От този момент Риана не спира да провокира обществеността с тоалетите си, залагайки на все по-изрязани и сескапилни дрехи, които повечето майки не биха носили. По този начин тя иска да вдъхне увереност на всички жени и да им покаже, че не е срамно да избираш такъв тип визия. 
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase