Снимка: БГНЕС

Аврил Лавин и Мод Сън вече са сгодени!

Певицата разкри чрез пост в Instagram, че изпълнителят ѝ е предложил брак в Париж през месец март. 37-годишната пънкарка постна снимки, на които двамата позират пред Айфеловата кула и се вижда годежния пръстен.
Аврил казва, че това е било най-перфектното и романтично предложение.
 
Двамата са заедно от малко повече от година. Те пуснаха дует в началото на 2021 г., а и Мод Сън помогна за записването на новия албум на Аврил Лавин.
 
"Беше най-перфектното, романтично предложение, което можех да поискам. Ние бяхме в Париж, в лодка по река Сена. Имаше цигулар, шампанско и рози. Сякаш времето беше спряло и бяхме само ние двамата в този момент", разказва звездата пред "People".
 
Мод Сън зарадвал приятелката си с уникален пръстен.
 
"Има думите: "Здравей, икона" гравирани на него, това бяха първите думи, които той ми каза. И има "Мод + Аврил" гравирано от вътрешната страна. Той знаеше от самото начало, че исках диамант с формата на сърце, защото в деня, в който се запознахме, ние носихме подобни пръстени с формата на сърца. От онзи момент ние ги носим всеки ден, така че само годежен пръстен с формата на сърце е подходящ.", разкри още Лавин.
 
Още за предложението и снимките от него - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase