БГНЕС

Какво ли е чувството да прекараш една романтична вечер сред холивудски звезди по време на наградите „Оскар“?

На този въпрос отговор могат да дадат само известните двойки, които тази година присъстваха заедно на бляскавата церемония в Лос Анджелис. Червеният килим беше разпънат пред Долби Тиатър, като по него се разходиха някои от най-добрите актьори и актриси за изминалата година. Част от тях са заедно както на екран, така и в надпреварата за „Оскар“. Една двойка пък дори си подели големия екран, доказвайки че смесването на семейните и професионалните отношения не е толкова лошо.
 
От Никол Кидман и Кийт Ърбан до Ейми Шуимър и Крис Фишър, звездните двойки дадоха всичко от себе си, за да изглеждат великолепно и влюбено на червения килим. Джеси Племънс и Кирстен Дънст успяха да получат номинация за „Оскар“ за играта си в „Силата на кучето“. За тяхно съжаление, двамата останаха с празни ръце, но пък бяха прекрасни на червения килим. Другата номинирана семейна двойка беше Хавиер Бардем и Пенелопе Крус, които също си тръгнаха без „Оскар“.
 
Най-романтичният жест за вечерта дойде от Кийт Ърбан, който е направил всичко възможно, за да бъде до своята любима Никол Кидман. Музикантът е имал ангажимент в Лас Вегас, но е намерил начин да долети точно навреме за церемонията в Лос Анджелис. Според Кидман, той е пристигнал в 1:00 сутринта на 27 март и е имал много малко време, за да се подготви за червения килим.
 
Ето кои двойки успяха да привлекат вниманието ни:
 
Пенелопе Крус и Хавиер Бардем
 
12 години брак, 2 номинации за тазгодишните Оскари, две прекрасни деца и една безкрайна любов. Това бяха Пенелопе Крус и Хавиер Бардем на червения килим пред Долби Тиатър. Двамата стискаха палци за другия да спечели, като актьорът от „Да бъдеш Рикардо“ заяви, че съпругата му е направила страхотна игра в „Паралелни майки“.
 
„Когато обявиха моята номинация, бях развълнуван. Но не се зарадвах истински, докато не чух, че и тя е номинирана“, казва Бардем за нощта, в която с Пенелопе разбират, че ще се борят за „Оскар“. Двамата бяха с координирани черни тоалети и с огромни усмивки на лицето.
 
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит
 
Уил Смит успя да се сдобие с първия си „Оскар“ за ролята на Ричард Уилямс в „Методът Уилямс“. Преди да грабне статуетката обаче той попадна в центъра на вниманието заради шамара, който удари на Крис Рок. Комикът се опита да се пошегува с Джейда и нейната гола глава, но шегата не беше добре приета от Смит. Реакцията му беше оправдана от някои фенове, тъй като Пинкет Смит открито е говорила, че страда от алопеция и това много ѝ е повлияло в емоционален план.

Кристен Стюарт и Дилън Майер
 
Звездната двойка беше добре координирана в тоалетите си. Двете дами, които наскоро се сгодиха, облякоха черни панталони, бели блузи и черни сака. Единствената разлика между тях беше в дължината на панталоните, като при Кристен те бяха много къси, а при Дилън бяха с широки крачоли.
 
Още за двойките на червения килим на Оскари 2022 ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase