Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян може да е принудена да вземе по-драстични мерки, ако Кание Уест не престане да се заяжда с нея и гаджето ѝ - Пийт Дейвидсън.

Ким и Кание бяха женени 7 години, но риалити звездата подаде документи за развод през февруари миналата година. Двамата имат 4 деца.
 
От октомври 2021 г. тя има ново гадже - комикът Пийт Дейвидсън. И Кание не спира да осмива Пийт, както и да твърди, че Ким не му позволява често да вижда децата си.
 
Източник на "Entertainment Tonight" посочва, че на Дейвидсън му е омръзнало от Уест и е търпял достатъчно. Той смята, че рапърът е прекалил и иска всичко да приключи.
 
Скоро Кание Уест пусна клип към песента си "Eazy". Във видеото се вижда как рапърът погребва човек, който прилича на Пийт.
 
"Пийт е много влюбен в Ким и така го показва. Той повече няма да търпи нищо от Кание", споделя източникът.
Освен това, става ясно, че Кардашян може да е принудена да вземе по-драстични мерки, ако Кание не промени поведението си.
 
"Ким се съгласява с Пийт, и ако Кание не спре, тя ще бъде принудена да вземе по-драстични мерки. Тя просто не иска нещо лошо да се случва", обяснява източникът на "Entertainment Tonight".
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase