БГНЕС

Фитнес режимът на Шер не е за всеки. Той изисква огромна концентрация и отдаденост.

 
Преди няколко дни 75-годишната изпълнителка сподели какви упражнения прави, за да поддържа фигурата си в оптимална форма. В социалните мрежи тя написа, че току-що се е прибрала от тренировки, изпълнени със зумба, йога, седене на стена и упражнения за корем. Шер обаче не спря дотук, допълвайки към всичко това и степ клас, който ще се проведе след няколко дни заедно с още упражнения по йога и концентриране върху различните групи коремни мускули.
 
Шер разкри, че приятелка на нейна приятелка е направила странен коментар относно най-новата реклама на певицата за M.A.C. Cosmetics. Дамата е казала, че звездата все още ходи по същия начин, по който е ходила и в младите си години. В рекламата Шер си партнира с младата изпълнителка Saweetie, като двете разкриват какви рискове са поемали заради красотата и какви са тайните на вечната младост.
 
Докато говори за кампанията си, Шер спомена и емблематичните си черни кичури, заявявайки че те са тук, за да останат.
 
„Сивите коси може и да отиват на някои момичета, но аз няма да оставя косата ми да посивее“, категорична е тя.
 
Все пак философията ѝ за красота е трябвало да се промени през годините. В днешно време Шер предпочита да се разхожда с чисто и свежо лице, вместо да слага тежък грим, особено когато ходи на фитнес.
 
Говорейки за фитнес, Шер обича да ходи на зумба, която е с доказани ползи за подобряване не само на фигурата, но и на настроението. Упражненията се провеждат в група на фона на забавна и приятна музика. По време на зумбата се горят между 350 и 600 калории, като в нея от време на време се включват и фитнес упражнения.
 
Още за режима на Шер ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg
 
 

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 месеца

Този отвратителен либерастичен от па дък на снимката е един от най-големите ур оди с които трябва да се справяме ежедневно и да внимаваме да не ни го набиват в очите. Или на децата ни!

13

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Анонимен /14/ :..-Платила е на доста добър пластичен хирург,това е !..-УМЕРЕН ботокс в джуките, с мярка в скулите и долната челюст,добре опъната кожа на шията,..скъпа перука...И така..."Грозното пате" са превърнало в "Бял лебед"../ в оригинал може и да е плешива,знаете,че възрастните жени оплешивяват отгоре,БЕЗ РАЗБИРА СЕ ДА ИМАТ каквато и да е ВИНА !.."Се ла ви"../

12

ФЕН

преди 3 месеца

Дали е живяла някога нормално?!