Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън се развежда с четвъртия си съпруг Дан Хейхърст само след година брак, съобщи „Ролинг Стоун“. Звездата от сериала "Спасители на плажа" подаде молба за развод в Канада, родната ѝ страна, където Андерсън и сегашният ѝ съпруг живеят през последната година.

Според „Пейдж Сикс“, позовавайки се на източник, отношенията между двамата не са толкова приятелски.

Андерсън се омъжи за Хейхърст, който преди това беше неин бодигард, на Бъдни вечер през 2020 г. в дома ѝ на остров Ванкувър. Но изглежда, че романтиката си е отишла заради пандемията, предава БГНЕС.

"Дан се оказа неподходящ за Памела - той беше груб и не я подкрепяше. Те се опознаха по-добре и по този начин Памела разбра, че Дан всъщност не е „единственият", заявява източникът. "Първоначално тя каза, че е хубаво да бъде с обикновен мъж, който може да смени електрическа крушка, но в крайна сметка, макар крушката да беше сменяна редовно, той не можеше да задоволи другите ѝ нужди".

Според „Ролинг Стоун“ тя е напуснала общия им дом и в момента живее в Малибу и прекарва време със синовете си.

Това е петият брак на филмовата звезда, превърнала се в активистка, и то не най-краткият: Андерсън се раздели с холивудския магнат Джон Питърс само 12 дни след тайна церемония. Преди това Памела имаше не един, а два отделни брака с покер играча Рик Саломон (за първи път се ожениха през 2007 г., а след това отново през 2014 г., като и в двата брака продължиха около една година). През 2006 г. тя беше омъжена и за Кид Рок, за по-малко от година. Така че към днешна дата барабанистът на „Мотли Крю“ Томи Лий и първи съпруг на Андерсън държи рекорда за това, че е останал неин съпруг за най-дълъг период от време: около три години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase