Снимка: БГНЕС

Американската актриса Дженифър Анистън показа лицето си без грим на снимка и зарадва почитателите си. Съответното селфи се появи на страницата й в Instagram.

52-годишната знаменитост се улови с разчорлена вълниста коса и без грим. Косата й бе прехвърлена отляво надясно, скриваше почти цялото й чело и лице, без лявата горна част на лицето и, честно казано, човек не би я разпознал. На снимка се вижда, че тя е в бяла хавлия за баня, от която се показва само горната й част, за да прикрие гърдите й. Макар Анистън да не приличаше на себе си, а може би пък именно заради това, публикацията има над 2,1 милиона харесвания.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Потребителите решиха, че от ненагласената Анистън се носи естествената красота и я посипаха комплименти: „Косата и лицето ти! Господи, влюбих се”, „Джен! Как? Изглеждаш просто зашеметяващо”, „Тази снимка ми направи деня, ти си очарователна”, „Най-красивата жена на планетата”, „Обичам естествената ти коса!” похвалиха те.

През декември 2021 г. Анистън позира за корицата на The Hollywood Reporter по бельо. Тя беше заснета в няколко изображения. На първата снимка тя позира с пусната коса в бял сутиен и широки панталони с висока талия на модна къща Fendi. /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase