БГНЕС
Доста емблематични, известни и горещи мъже се оказаха родени през 1971 година. Тоест, те навършиха своя 50-годишен юбилей през изминалата 2021 година. Повечето от тези знаменитости като Марк Уолбърг и Юън Макгрегър, продължават да са в своя разцвет и по отношение на кариерата си, и по отношение на своята физическа форма. А ето и кои са знаменитите мъже, които духнаха 50 свещи на тортата си през изминалите 12 месеца:

1. Джаред Лето

Няма как да не започнем с младоликия актьор и музикант Джаред Лето, който навършва 50 години именно на 26 декември. Той е фронтмен на групата Thirty Seconds To Mars и със сигурност изглежда доста далеч от тази средна възраст. Лето, който е носител на „Златен глобус“ и „Оскар“, имаше силна година в професионален план, покрай филмите си „Домът на Гучи“ и „ Adrift“. Освен това скоро му предстои да започне снимките за два нови филма „Жокера“. Много дами все още помнят синеокия Джаред с емблематичната му роля в сериала „Тъй наречения мой живот“, с който всъщност набра популярност в Холивуд.

2. Джъстин Теру

Джъстин Теру отпразнува своя 50-и рожден ден на 10 август, но никога няма да разберете, като го погледнете! Може би неговите здравословни разходки с велосипед из Ню Йорк го поддържат във форма или може би просто са „виновни“ добрите му гени. Така или иначе бившият съпруг на Дженифър Анистън изглежда в топформа и дори тя наскоро пусна негова разголена снимка в Instagram акаунта си.
 
3. Рики Мартин

Пуерториканският певец Рики Мартин навърши 50 години на Бъдни вечер – 24 декември, но няма да можете да разберете този факт, ако погледнете снимките му или идете на негов концерт. Латино звездата, който е баща на четири деца, определено е в разцвета на силите, а и на кариерата си. Наскоро той имаше турне заедно със своя колега Енрике Иглесиас.

 
Кои други известни мъже честваха 50-ия си юбилей, вижте в Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase