Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън ще подари на децата си практични подаръци за Коледа. А целта е така да намали времето, което те прекарват пред екраните - на ТВ, таблети, лаптопи, телефони и т.н.

Принц Уилям и съпругата му обмислят по-внимателно какви подаръци ще купуват на децата си тази година и ще се въздържат от всичко "екстравагантно", според кралския експерт Кейти Никол.
 
Тя твърди пред "Daily Mail", че кралските деца, особено 7-годишният принц Джордж и 6-годишната принцеса Шарлот, са като всички други деца, които имат достатътчно късмет, за да имат достъп до технологии, джаджи и интернет. И са големи фенове на всичко това.
 
Но родителите им били много стриктни относно времето, което те прекарват пред екраните. Те дори няма да позволят на децата да имат свои собствени устройства.
 
"Принц Джордж се наслаждава на iPad-a си ва училище, и той, и принцеса Шарлот имат технически познания, и както е с повечето деца, вероятно има джаджи и подобни неща в техния коледен списък. Ако е нещо като компютърна игра или нещо подобно, те са предпазливи относно тяхното време пред екрана и може да изберат по-практичен подарък", споделя Кейти.

Какви подаръци да очакват децата четете в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase