Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 13 – 19 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
След като Марс, вашият управител, смени местоположението си, бъдете готови за промени. Събитията ще са динамични и невинаги от най-приятните. Хора, с които сте били в разбирателство може да „си покажат зъбите“. Запазете спокойствие и отстоявайте позициите си, но без изблици на агресия. Въздържайте се от прояви на егоизъм и не преувеличавайте проблемите си.
 
Телец
 
Разпределяйте ресурсите си разумно. Не влагайте енергия в нови занимания, вместо това довършете старателно вече започнатите. Ще се наложи да издирите допълнителна информация или да подобрите уменията си, за да се справите със затрудненията. Твърде често ще ви обсипват с комплименти и похвали. Не се ласкайте и не се предоверявайте. Най-вероятно ще се окаже нескопосан опит за манипулация.

Близнаци
 
Периодът ще завърши с пълнолуние във вашия знак и дори само това астрологично събитие е показателно. Контактите ще са интензивни, но невинаги особено радващи. Ситуацията често ще е конфликтна и ще се „нажежава до червено“. Не се поддавайте на първоначалния си импулс да се противопоставите светкавично и остро. Реагирайте бавно, но гъвкаво и обмислено. По този начин ще избегнете възможността да ви използват или да ви обвиняват за чужди грешки.

Рак
 
Емоциите ще са много и разнообразни, но предимно в последните дни от седмицата. Започнете периода с обичайните си занимания. Ако все още не сте направили празничната украса, значи е време. Обърнете внимание на дома си, на близките, проявете интерес към грижите им. На работното място обстановката ще е по-скоро напрегната, което означава, че настроението ви ще е нестабилно. В случай, че не се налага, не тръгвайте на дълъг път, не взимайте важни решения с продължителен ефект и не общувайте с хора, които ви изнервят с поведението си.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase