БГНЕС
Джейн Сиймур има редица главни роли след сериала от 90-те, с който стана по-известна. Въпреки това, ако попитате някого с кой образ ще я запомни, може би ще ви каже веднага, че я свързва с д-р Куин Лечителката. Това не е случайно, защото актрисата печели сърцата на зрителите си с усмихнатата лекарка, а по-късно и наградата „Златен глобус“.
 
Днес звездата продължава да се снима в киното и поддържа приятелството си с Джо Ландо, който изигра дългокосия Съли. След като ѝ бе опора на снимачната площадка, сега той продължава да я подкрепя, като често я посещава. А цели 23 години след финала на сериала, той ѝ гостува с други нейни любими колеги.
 
„Дори след всичките тези години те все още ме носят на ръце! Сърцето ми е пълно, след като прекарах време с тези невероятни хора“, написа Сиймур във Facebook. Там тя сподели два любопитни кадъра, на които я виждаме в компанията на Джо и актьорите Уилям Шокли и Джейсън Адамс.
 
През 90-те много българки си падаха по Съли, който в сериала бе доста по-младата половинка на лечителката, която се грижеше за цялото село и бе взела под крилото си няколко сирачета. Днес тя е вече на 70, но както неведнъж сме споделяли, никой не може да ѝ даде годините. А според нейната публикация, Джо Ландо е навършил 60!
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jane Seymour (@janeseymour)

Още за рождения ден на Джо Ландо и приятелството му с Джейн Сиймур, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase