Снимка: БГНЕС

На 29 ноември в Париж беше проведена ежегодната церемония по връчването на „Златната топка“. Най-престижното отличие в света на футбола се присъжда на най-добрия играч за изминалата година след гласуване на спортни журналисти от целия свят. Анкетата се организира от списание France Football. Големият победител на вечерта бе Лионел Меси, който прибира „Златната топка“ за рекорден седми път.

Преди обаче погледите да бъдат насочени към света на футбола, церемонията в Париж се превърна в своеобразно модно дефиле. По червения килим се разходиха звезди от спорта, киното и модата, впечатлявайки фотографите с избора си на тоалет. Една от най-интересните гледки беше Зендая, която отново доказа защо получи тазгодишната награда за икона на модата.

25-годишната актриса пристигна на червения килим, носейки черна рокля с ефектен гол гръб, който се отличаваше със златни връзки. Тоалетът е от колекцията на Roberto Cavalli за есен 2000 година, но е подобрен от сегашния креативен директор на марката – Фаусто Пуглиси. Именно той се сеща да добави златните метални връзки към големия гръб, което със сигурност привлече вниманието на всички.

За да постави роклята си в центъра на вниманието, Зендая беше хванала косата си на ниска опашка, а аксесоарите бяха сведени до минимум, като актрисата носеше единствено големи златни обеци.
Вижте Зендая и Том Холанд в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase