Снимка: БГНЕС

Селена Гомес признава, че ѝ е трудно да стане от леглото някои сутрини.

Певицата използва различни "инструменти", които да ѝ помогнат за психичното здраве. Преди тя е признавала, че е страдала от депресия и е получавала паник атаки.
 
Сега феновете в Instagram я питаха как се грижи за психичното си здраве.
 
"Понякога не съм добра в това, просто се събуждам и може би понякога ми е трудно да стана от леглото.", признава звездата във видео.
 
Но Селена е научила някои трикове, които помагат.
 
"Това, което ми помага, на първо място и най-много, е просто да взема телефона и да се обадя на някого... Постоянно опитвам да получа знание - какво е това, което чувствам и нещата, които го задействат", издаде тя.
 
Какво още каза тя четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 1 месец

Този, който е споменал Маколи Кълкин - той все пак се оправи, а след като навърши 40 г, направо стана светец!:) Много е важно да намериш човек, който ще те подкрепи, разбере и ще ти помогне да подредиш живота и вътрешното си равновесие. Ако не, ще затънеш в депресии, наркотици и алкохол. И това се отнася не сами за известните!

4

Анонимен

преди 1 месец

Публична тайна е какво се случва в Дисни , нормално е да и е каша в главата

3

Анонимен

преди 1 месец

Не е лесно човек да е безделник с много пари и да се чуди по цял ден какво да прави.. В повечето случаи наистина ще изкрейзиш. Я да и връчат на тая една права лопата и да заповята в някои наше село - от сутрин до вечер в градината на работа и няма да има никаква депресия