БГНЕС
Истинско артистично вдъхновение са най-новите нокти на Мадона. Певицата, която провокира с полуголи снимки в леглото, припомняйки фотокнигата Sex от 1992 г., но и даде идея на много жени, които искат по-цветен маникюр за зимата. И докато едни я критикуваха за по-разкрепостените кадри, други веднага забелязаха, че рисунките ѝ по всяка плочка напомнят на творчеството на един художник, който никога няма да забравят.
 
Маникюристът на поп иконата – Наоми Ясуда, сподели няколко кадри от най-новата фотосесия на своята клиентка, разкривайки, че с ноктите си тя отдава своеобразна почит към своя приятел Кийт Харинг – артист, който приживе променя границите между уличното и елитарното изкуство.

„Кийт Харинг за единствената и неповторима“, пише специалистът, показвайки, че всяка плочка на Мадона е лакирана с различен цвят, а върху него има миниатюрни рисунки, наподобяващи на тези на улицата, с които майсторът на графитите бива известен.
 
На една от снимките на фотографа Рикардо Гомес, споделена от Наоми, се вижда маникюрът на певицата в по-близък план. Той е със сърца, хора и кучета, усмихнати лица и други.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

„Тези са невероятни!“, пише последователка на маникюриста. А фенове на изпълнителката отбелязват, че тя не за първи път иска подобна артидея за своя маникюр.
 
С какво е известен художникът, вдъхновил певицата за нов маникюр, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase