БГНЕС

Ако поне веднъж сте пускали музикална програма на телевизора вкъщи или слушате радио в колата, няма как да не сте попадали на песента Hello на Адел. Изпълнението се превърна в тотален хит преди шест години, доказвайки че никой не може да достигне гласовите възможности на певицата. Поне не и в наши дни.

Сега, шест години по-късно, Адел разкрива истинското значение зад Hello и какво всъщност вдъхновява песента.
 
В сряда, 10 ноември, феновете успяха да видят част от интервюто на звездата пред Опра Уинфри, което ще бъде излъчено на 14 ноември заедно със специален концерт, в който Адел ще изпълни някои от песните от новия си албум „30“, както и някои стари хитове. Опра е поканила своята гостенка в розариума в дома си, който вече ни е познат от интервюто с Хари и Меган. Адел е облечена в бял костюм и изглежда доста спокойна, разказвайки за един от най-големите успехи в кариерата си.
 
Когато Уинфри казва на певицата, че клипът на Hello е гледан почти 3 млрд. пъти в интернет, тя доста се изненадва и заявява, че това е „ненормално“. Тогава водещата пита Адел какво всъщност представлява самата песен и видеото за нея, като най-накрая феновете получават отговора, който чакат шест години.
 
„Тази песен, за мен, беше началото на намирането на себе си. И все още не бях разбрала какво трябва да направя, за да постигна този резултат. Когато я написах, беше като малка ода за моето младо Аз, за моето старо Аз и такива неща. Това е песен, която казва, че аз все още съм тук“, разказва Адел.
 
Още за интервюто на Адел пред Опра ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase