Снимка: Уикипедия

Известният британски водещ и комик Пади Макгинес разкри любопитни подробности от горещ купон с принц Хари в наскоро издадената си автобиография My Lifey, As Seen By The Sun. Макгинес бе едно от лицата на култовото шоу Top Gear през последните две години, а от тази е водещ на спортното Question of Sport.

В книгата той разказа как веднъж се е забавлявал с принц Хари в един от лондонските клубове. Това се случило през 2016 г., само няколко седмици преди внукът на Елизабет II да срещне бъдещата си съпруга Меган Маркъл.

Пади разказва, че той и Хари отначало просто танцували заедно, а след това Хари започнал да сваля ризата му.

"Малко е да се каже, че танцувахме твърде близо: гърдите ни буквално се докосваха. Тогава той започна да сваля ризата ми. Накрая танцувах топлес с принц Хари с бутилка бира във всяка ръка“, спомня си той в книгата.

Според него тогава Хари си купил алкохолен коктейл и продължил да танцува.

След като танцът приключи, под аплодисментите на присъстващите се прегърнахме и той ме целуна по устните, разкри Макгинес.

Приветстван от публиката като "легенда", Хари напусна клуба, спомня си Пади.

Той добави, че на следващия ден Хари изпратил съобщение до техния общ приятел, комика Джак Уайтхол, в което написал, че е прекарал страхотна нощ и попитал дали Пади има главоболие.

Само след месец принц Хари срещна Меган Маркъл и животът му се промени драстично. Той се стресна, загърбвайки скандалните партита и имиджа на купонджия, и стана примерен семеен човек – съпруг и баща на две деца. Той също престана да пие, Меган го увлече към правилното хранене и йога, на които тя е страстна почитателка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase