Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт продължава да изглежда безупречно на червения килим докато промотира дългоочаквания филм "Спенсър", разказващ за един от най-трудните моменти в живота на принцеса Даяна.

Актрисата, която влиза в ролята на покойната лейди Ди, присъства на премиерата на филма в Лос Анджелис, където отново доказа, че модата ѝ е в кръвта. Стюарт ни даде страхотно предложение за тоалет, с който едновременно да покажем стил и да се похвалим с резултатите, които сме постигнали в отслабването по време на пандемията.
 
Избирайки любимата си марка Chanel, която е била една от предпочитаните и от принцеса Даяна, Стюарт беше облечена в тоалет от две части. Той се състоеше от дълга полупрозрачна пола с дълга черна панделка, комбинирана с черно бюстие, което позволяваше да видим стегнатия и оформен корем на актрисата. Визията е част от колекцията есен/зима 2021 на Chanel, която е вдъхновена от Париж през деветнадесети век. Именно затова полата на Кристен изглежда като онази, която често виждаме на порцелановите кукли.
 
Микробюстието пък е съвременният щрих към визията на Стюарт. Той чудесно балансира макси полата и е тенденция от няколко сезона. Все повече звезди се насочват към този тип дрехи, които си пасват чудесно с дълги поли или панталони с висока талия.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Spencer (@spencer_movie)

Повече за Кристен Стюарт  и новия филм за принцеса Даяна ще откриетев материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase