Снимка: БГНЕС
Въпреки че последните две години бяха достатъчно страшни и притеснителни, все още сме развълнувани да посрещнем Хелоуин. 31 октомври е времето, в което можем да се превъплътим в любимия си измислен герой и да се разхождаме по улиците в най-фрапиращия си вид без никой да ни съди или да ни се смее. Точно обратното – колкото по-страшен си, толкова по-добре.
 
Понякога обаче Хелоуин може да се превърне в ден, в който да покажем сексапилната си страна и да заложим на най-провокативния си тоалет досега. Жартиерите са позволени, късите поли не се критикуват, а мрежестите потници и блузи са нещо, което ще ви спечели наградата за „Най-красив костюм“. Тъй като през последните години се нагледахме и наслушахме на странни неща, 31 октомври е чудесното време, в което да променим малко тази тенденция и да вкараме нужния сексапил в ежедневието на околните.
 
Ако се чудите какъв точно костюм ще вдигне градусите на партито, ние сме насреща. Взимаме пример от една от най-красивите дами на нашето време, а именно Кендъл Дженър. Като човек, израснал под светлината на прожекторите, тя знае много добре, че трябва да е безупречна в избора си на тоалет независимо дали става дума за ежедневието, червения килим, поява в телевизионно шоу, или Хелоуин. Спокойно можем да кажем, че Кендъл се справя с трудната задача по блестящ начин и затова често се превръща в наше модно вдъхновение.
 
Избираме няколко идеи на Кендъл за секси костюм, които да изпробвате този Хелоуин: 
 
1. Вещица
 
Какво е Хелоуин без една сексапилна вещица? Точно в това се превъплъти Кендъл през 2018 година, когато направи парти 2в1 – отпразнува рождения си ден и Вси Светии. Родената на 3 ноември моделка се облече в черна впита рокля с тънки черни презрамки, комбинирана с дълги до лакътя дантелени ръкавици и голяма черна шапка с пера.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kendall (@kendalljenner)

Още идеи от Кендъл Дженър ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase