Снимка: БГНЕС

Представяйки ви най-новите трендове в косите за 2021 г., неведнъж сме говорили за подстрижките от 90-те, които отново са актуални. Сред тях тази на Рейчъл Грийн от „Приятели“ е най-популярна. Ако усмихнатото момиче, обличащо се винаги по модните тенденции, излезе от телевизора днес и се разходи из магазините, със сигурност би си купило най-новия продукт на Дженифър Анистън. Актрисата, която влезе в нейния образ и се превърна в любимка на мнозина, има с какво да зарадва всички фенки на сериала, както и тези, които не пропускат да използват балсам.

52-годишната звезда, която наскоро ни изненада със своята линия за грижа за косата, сподели интересно видео в Instagram. В него тя нетърпеливо отваря кутията на LolaVie, точно като Рейчъл, която току-що се е върнала от шопинг.
 
"Тук е! Толкова се вълнувам да ви разкрия втория ни продукт... Нямам търпение да опитате това", коментира Анистън, която отваря кутията в компанията на домашните си любимци, за да хване в ръка своя балсам, наречен Perfecting Leave-In.
 
Опаковката в черно и бяло, на която Дженифър се усмихва, съдържа 100% веган съставки сред които роза, кокос, амарант и други.
 
Вижте новото видео Дженифър Анистън , както и повече за козметичната й линия в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase