БГНЕС

Зендая отново е на червения килим и отново приковава погледите към себе си.

Актрисата успя напълно да влезе в научнофантастичния жанр на новия си филм Dune, който направи своята премиера в Лондон на 18 ноември. Зендая и стилистът ѝ Лоу Роуч създадоха невероятен външен вид, избирайки асиметрична рокля в цвят слонова кост на Rick Owens. Дизайнът беше дълъг до земята, а горната му част беше оформена като огромен шал, чиито краища се спускаха по гърба на актрисата. По тоалета се забелязваха и фини детайли с пайети, а дългият ръкав само на една ръка беше това, което направи дизайна още по-отличаващ се сред останалите.
 
За да бъдат нещата достойни за червения килим, гримът на Зендая беше без забележка. Актрисата избра лилава очна линия, черна спирала и светлолилави сенки. Сресана и оформена до пионерско съвършенство, косата на актрисата беше добре прибрана назад, позволявайки цялото внимание да бъде насочено към лицето.
 
И докато роклята и прическата се комбинираха, за да създадат усещане за елегантен разкош, гримът изведе външния вид на съвсем друго ниво. Гримьорът Раул Алехандре обедини пурпурно опушени клепачи с нотка на метална лавандула във вътрешните ъгли на окото, като сянката се разширява за подсилване на ефекта. Всичко това беше съчетано с подчертани вежди и ярки мигли. Блестящите бижута на Bulgari и лъскавият гланц за устни гарантираха, че цялата естетика е съсредоточена върху блясъка – идеалният подход за популяризиране на история, която се развива в междузвездно общество.
 
Още за ослепителната визия на Зендая ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase