Getty

„Гордея се, че съм нейна майка. Днес повече от всякога“. Това заяви Джейми Лий Къртис, споделяйки за първи път как изглежда синът ѝ Том, който вече се държи като жена и иска да го наричат Руби. Актрисата и нейният наследник, към който тя вече се обръща с „нея“, вместо с „него“, са главни действащи лица в новия брой на списание People.

Качвайки своето интервю за изданието във Facebook и Instagram, където позира рамо до рамо с детето си, осиновено преди години, холивудската звезда пише:
 
„Да помагаш на другите е нещо, което всеки трябва да прави“.
 
Къртис представи новия Том, който не се чувства като момче и това лято претърпява своята трансформация, подкрепен от нея и цялото им семейство. Днес той вече е Руби, има гадже и дори скоро ще мине под венчило.
 
„Бях много изплашена от факта, че трябва да кажа на родителите си нещо за мен, което не знаят... Беше засрамващо, но не се тревожех. През целия ми живот те винаги са ме приемали“, разказва трансджендърът.
 
След като Том започнал да се облича и държи като жена, Джейми отделила време, за да се запознае с терминологията, за да бъде опората, от която детето ѝ има нужда.
 
„Аз съм нова в това. Не съм човек, който се преструва, че знае много за това... Искам да се опитам да избегна големите грешки“, коментира звездата, давайки примери с много хора, които не знаят как да се държат с някого, който признае, че има различна сексуална ориентация.
 
Как изглежда синът на Джейми Лий Къртис днес и добре ли се чувства в дрехите на жена, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

15

гадост

преди 1 месец

да повърне човек...

14

Анонимен

преди 1 месец

За да си звезда се плаща тежка цена - например задължението да прецакаш живота на децата си.

13

Анонимен

преди 1 месец

Дарвин си знае работата - изключително важно е разни откаюалки да нямат поколение, че да не се размножават