Дакота Джонсън не излезе на червения килим в Лондон с Крис Мартин, но той бе на премиерата. Снимка: БГНЕС

Папараци засякоха известна двойка, помирена от бивша съпруга

В обективите на папараците за пръв от много време попаднаха заедно 32-годишната Дакота Джонсън и нейният 44-годишен приятел Крис Мартин. Снимките са направени късно сряда вечер, веднага след премиерата на "Изгубената дъщеря" на 65-ия Лондонски международен филмов фестивал.

Дакота изигра една от главните роли в дебютния филм на Маги Джиленхол и, разбира се, се появи на червения килим. Любимият я подкрепи на премиерата, но не излезе с нея при репортерите. Едва след края на събитието пъргавите папараци успяха да засекат двойката пред хотела. Крис изглеждаше някак объркан и здраво държеше любимата си за ръка, но тя поздрави фотографите много топло и с усмивка.

Ден преди това в мрежата се появи и трогателно видео, което широко се обсъжда от феновете на двойката. В него лидерът на групата Coldplay, по време на концерта си в Лондон, посветен на издаването на нов албум, директно от сцената призна любовта си към любимата си:

”Тази песен е за моята вселена, която е тук днес. Благодаря ти, скъпа”, каза Крис преди следващото изпълнение, сочейки ВИП ложата, където в този момент беше Дакота.

Дакота Джонсън и Крис Мартин са заедно от около три години. Феновете са убедени, че предстои сватба и те наистина имат основание да мислят така. Още през декември миналата година в пресата се появиха слухове за годежа на актрисата и музиканта, след което те заедно се сдобиха с луксозно имение в Малибу, в което се преместиха миналата зима.

Между другото, отношенията на двойката невинаги бяха гладки. През 2019 г. те се разделиха за кратко, но бързо се събраха отново. Според слуховете бившата съпруга на Мартин и майка на двете му деца Гуинет Полтроу е изиграла роля в тяхното събиране. Според близки на знаменитостите именно Гуинет е убедила Крис, че Дакота е идеалният човек за него.

Дакота и Крис обикновено поддържат много топли отношения с Гуинет Полтроу и настоящия й съпруг Брад Фалчък. Виждат се доста често и прекарват семейни празници заедно. Джонсън поддържа дори отношения с децата на Крис от предишния му брак: актрисата често може да бъде видяна на съвместни разходки с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase