Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл няма да заведат дъщеря си в Англия, за да бъде кръстена там, а кръщенето вероятно ще бъде в църква в Калифорния.

Лилибет се роди през юни тази година и през лятото имаше слухове, че звездите ще се приберат в родината на Хари, за да кръсятт дъщеря си там - в двореца Уиндзор. Но сега се смята, че кръщенето на Лилибет ще е в епископална църква в САЩ, пишат от "The Telegraph".
 
Така се повдига и въпросът дали някога кралица Елизабет Втора ще може да види на живо своята правнучка.
 
"Няма да има кръщене във Великобритания. Това няма да се случи", казва източник от двореца пред "The Telegraph".
 
Какво още е решил принц Хари четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

16

ПроСоТо

преди 3 месеца

ама ни са тръшкайти толкова ва!..Ни са знай дали в последнио момен нема да я "кръстат"..демек НАРЕКАТ,.."Ефбет"..Шъ залагате ли?

15

Иванов

преди 3 месеца

Много важно ми бе разбера къде ще го кръщават. Сигурен съм, че това е невероятно важно, както на мен, така и на цялото население останало по тези земи. Вече се осмисли не само денят ми, а и получихме духовно и всякакво успокоение. Сега е изключително важно да разберем кога ще напълни памперса и родителите каква простотия ще сътворят

14

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата историйка с кръщенето беше пусната от пиарите на мрънкесата - за да е оборотна по медиите, че иначе кой ще подписва с нея и принц Че х льо договори за милиони, при положение, че нищо съзидателно не могат да правят. Уилям може да управлява хеликоптер, ама ХаритУ май май нищо не може, а и в колежа е бил посредствен. Жалко за децата, че растат изолирани от братовчедите си.