БГНЕС

„Остаряването е невероятно. То е нещо, към което трябва да се стремите, да очаквате с нетърпение и да искате“. Това споделя Сюзън Сомърс. Малко преди да навърши 75, звездата от сериала „Стъпка по стъпка“, споделя как се чувства пред „Park Magazine“.

Актрисата разкрива, че не се притеснява от това, че времето оставя следи по лицето ѝ, но е трябвало да минат няколко години, за да приеме, че една жена може да остарява грациозно.
 
Сомърс посочва, че откакто се погрижила за своето здраве, започнала да се радва повече на живота. През 2000 г. тя бе диагностицирана с рак на гърдата, което я накара да се раздели с вредната храна и козметика с твърде много химикали.
 
„Харесва ми как изглеждам. Харесва ми начинът, по който се чувствам. Харесвам енергията си... Мога да ви кажа, че стареенето може да бъде толкова невероятно, ако знаете как да подходите към него“, обяснява тя.
 
По думите на Сюзън, която през 90-те бива смятана за секссимвол на тв екрана, за въпросното усещане трябва малко работа.
 
„Става въпрос за здраве, за промяна на вашето мислене и разбиране какво ни разболява и как можем да се борим с това“, продължава тя.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Suzanne Somers (@suzannesomers)

Каква е тайната на Сюзън Сомърс за перфектна визия, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase