БГНЕС

Промяната на Ребъл Уилсън през последните няколко години беше наистина вдъхновяваща. По време на своята „Година на здравето“, започнала в началото на 2020 година, актрисата прекарва цялата изолация като дава приоритет на упражненията и здравословното хранене. „До миналата година никога не съм гледала на здравето от всичките му страни. Но навърших 40 години и мислех да замразя яйцеклетките си, а лекарите ми казаха, че колкото по-здрава съм, толкова по-добре може да протече процесът“, казва Уилсън пред Shape.

Така започва нейното пътешествие към по-добро здраве, като Ребъл се насочва към здравно заведение, където научава, че умереното ходене е чудесен начин за отслабване и към това добавя различни упражнения. Започва да слуша подкасти, докато се разхожда и тренира с треньора си Гунар Питърсън три пъти седмично. Актрисата се научава и как да управлява емоционалното хранене. Целта ѝ за 2021 година е да запази всичките си нови здравословни навици.
 
„Годината на здравето“ на Уилсън е доказателство за силата на уелнес, защото всички тези укрепващи здравето промени се проявяват и върху кожата. „Сега усещам онова, за което хората говорят – ако си здрав отвътре, сияеш отвън“, казва тя. Допълва, че не иска да бъде повърхностна и все още не мисли, че външният вид е всичко, но смята, че с годините става все по-красива.
 
Ето как Ребъл Уилсън успява да запази красотата си: 
 
Грижи се редовно за кожата си
 
Въпреки че Уилсън вече има доста голяма колекция от козметични продукти, това невинаги е било така. „Никога не съм била от момичетата, които обичат гримовете“, казва тя пред Byrdie. Сега обаче е започнала да ходи на процедури за лице и ги описва като релаксиращи. Научава за тънкостите на красотата, чак когато пристига в Холивуд.
 
За да поддържа лицето си свежо, Ребъл всяка сутрин използва ролер за лице за студена терапия под очите и на челюстта. Процесът се прави преди да се нанесе гримът, за да се изглади кожата, което е много важно по време на снимачни дни. Когато работи, Уилсън не забравя да сложи успокояващ тонер за лице и овлажнител, който стимулира регенерацията на кожата.
 
Тя също така харесва и лечението с ретинол. Напоследък и използва маски за лице от корейската козметика.
 
Още от съветите на Ребъл Уилсън четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase