Снимка: БГНЕС

„Няколко дни в рая“. Така Николета Лозанова определи поредната си почивка в чужбина. Плеймейтката, която не посочва къде се намира, сподели провокативна снимка от хотела в Instagram. На нея тя е гола във ваната.

„Гореща“, коментира приятелката ѝ Светлана Гущерова, с която отскоро работят по нов проект.
 
По-рано Лозанова качи кадър, на който се виждат маслинови дръвчета и написа, че се намира „някъде по света“. А последователите ѝ предположиха, че най-вероятно е в Гърция или Италия. Тя разкри и че с нея е Ники Михайлов, с който, докато си почиват в леглото, гледат анимацията „Шрек". Това доказва и горещ кадър на двойката, която събира слънчеви лъчи край басейна, а текстът към нея гласи: 
 
„Докосни ме без да използваш ръцете си“.
 

 

Още кадри от почивката на Николета Лозанова и Ники Михайлов вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

28

пияница мистик

преди 9 месеца

На тази целия и живот премина в скачане от *** на *** :))) Обаче не може да и се отрече, че е много амбициозна мyрва. Попаднах преди време в нета на една нейна снимка от времето, когато е била неизвестна и преди да стане плеймейтка :))) Ами най-обикновено момиче с къси крачета и не блестяща с нищо. Даже няма да я загледаш, ако се разминеш с нея. И беше много зле облечена. А сега така се е тунинговала, че няма нищо общо с това, което е била като млада

27

Анонимен

преди 9 месеца

Ми ка като за друго не стават,пък и всичко и е гратис.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Лее чеши гривата )