БГНЕС

Въпреки че са изминали почти 20 години откакто Кейти Холмс влезе в живота ни като Джоуи Портър от „Кръгът на Доусън“, визията ѝ по никакъв начин не подсказва, че актрисата е остаряла и с ден. 42-годишната звезда наскоро присъства на модното ревю на Kate Spade по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, където зашемети фотографи и посетители с класическа синя рокля, съчетана с перфектни къдрици. Въпреки че изглеждаше прекрасно в тази комбинация от синя рокля и черно портмоне, най-добрият ѝ аксесоар определено беше блестящата ѝ кожа.

 
По-рано тази година Кейти се появи в броя Beautiful Issue на списание People, където отново демонстрира естествената си визия. През март тя разкри, че иска да приеме стареенето с благодарност и по никакъв начин не се притеснява от годините. Холмс е известна и с това, че доста често излиза навън без никакъв грим и дори позира пред папараците по този начин.
 
По време на интервюта актрисата казва, че подхожда към красотата отвътре навън, като не забравя първо да се погрижи за себе си и по-късно да се тревожи за грима. „Не се притеснявам, когато нямам грим. Радостта ми идва отвътре“, споделя тя пред People. Холмс превръща грижата за себе си в приоритет, което видимо се отразява и на външния ѝ вид.
 
Ето как Кейти Холмс се грижи за кожата си:
 
1. Правилна диета
 
За да поддържа кожата си в оптимално здраве, Холмс внимава какво яде и не забравя за водата. „Пия много вода и се опитвам да похапвам повече зеленчуци“, казва тя пред People. Според нея, това е основно правило за запазването на дълголетна красота, като в същото време подобрявате и здравето на кожата.
 
2. Хиалуронова киселина
 
Хиалуроновата киселина може да бъде спасителното средство, когато кожата ви има нужда от повече хидратация.
 
Според InStyle, Холмс внимава да не пропуска хидратирането на лицето, за да може то да изглежда гладко и свежо през целия ден. Пред списание People, актрисата споделя, че всяка сутрин и вечер почиства добре кожата си, а освен хиалуронова киселина, използва и серум и овлажнител.
 
Още от съветите на Кейти Холмс ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase