БГНЕС

Близък до Михаел Шумахер се опитал да продаде негова снимка за 1 милион долара. Неговият „приятел“ го посетил в дома му през 2016 г., където го заснел, докато Шумахер лежал на леглото си. След което предложил да направи търг за кадрите и поискал първият залог да бъде колосалната сума, съобщава RTL.

Германската прокуратура потвърждава, че неизвестно лице е направило тайни снимки на Шумахер и искало да се облагодетелства финансово от тях, но плановете му се провалили. По случая има и дело.

Netflix пусна дългоочаквания филм за Михаел Шумахер. Макар че някои искаха да видят там самия него след нелепия инцидент, той по-скоро показва звездните му мигове и интервюта с близки и колеги. Продукцията събира интересни клипове от кариерата и семейния му живот, някои от които зрителите ще гледат за първи път.

Освен с жената на известния пилот – Корина, в продукцията са включени интервюта с двете му деца Мик и Джина-Мария, Дейвид Култард, Бърни Екълстоун, Мика Хакинен и други.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

7

dakotabg

преди 10 месеца

Асане,а аз не давам и пет пари за теб!

6

Асан

преди 10 месеца

Давам 2 милиона за мумията :)))

5

До 3

преди 10 месеца

Ти си булшит! Филма е това което трябва да бъде! Това, че ти и подобни на теб жълти торни бръмбири сте очаквали да видите един безпомощен човек който всеки ден се бори за поне малко възстановяване, за да нахраните ниската си нужда от "сензации" си е изцяло ваш проблем!!! Шумахер е велик спортист и човек и филма показва това! Ти оди да четеш Шок и се радвай, че Азис пак си оголемил патока!!!