Снимка: Getty Images

Зад всяка красива знаменитост стои екип от талантливи фризьори, маникюристи и гримьори, които ѝ помагат да се подготви за червения килим, фотосесии и дори ежедневни разходки. Понякога обаче от тези знаменитости се изисква да вземат нещата в свои ръце, ако екипът им не е наоколо. За щастие, някои звезди са достатъчно квалифицирани в рутината за красота и нямат голяма нужда от помощ.

Вземете например Megan Thee Stallion, която повече от няколко пъти сама е правила грима си за светски събития. Всъщност рапърката направи своята визия за музикалния клип към парчето WAP, където носеше великолепно златно опушено око с бордо акценти. Изпълнителката казва пред Allure, че позволява само на малка група гримьори да докоснат лицето ѝ.

„Всъщност не съм работила с много гримьори, защото не обичам хората да ми правят грима. Но през 2020 година започнах да се чувствам комфортно около гримьорките си Присила и Лорън“, казва Меган.

Изпълнителката определено е показала, че знае доста неща за гримирането, независимо дали прави визията си за музикален клип или за рекламна кампания, каквато направи през август 2020 година. Това лято тя беше отговорна за сребърната гънка и лъскаво червените устни, които носеше в кампанията на Revlon, когато обяви, че е най-новият глобален посланик на марката. Рапърката сподели и лесен за следване урок за гримиране, първият от многото идващи, показващи как постига външния си вид.

Вижте още от тайните за красота на Megan Thee Stallion в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase