Снимка: Getty Images

Брад Пит. Името, което може да накара почти всяка жена в света да въздъхне мечтателно и почти всеки мъж да започне да ревнува. Актьорът привлича погледите вече няколко десетилетия, доказвайки че може да изглежда добре във всеки вид дреха, с всякакъв вид прическа и телосложение.

От времето му в „Боен клуб“ до „Имало едно време в Холивуд“, Пит не само прибира престижни награди, но и добавя все повече фенове към своето име. Сега сме сигурни, че почитателите му ще се увеличат още повече, когато ви покажем новата рекламна кампания, в която актьорът участва.

Няма нужда да казваме, че стилът на Брад отново е безупречен, а още по-хубавото е, че звездата е на мотор, което прави нещата много по-привлекателни.

Въпреки че през годините многократно е провъзгласяван за един от най-елегантните и стилни мъже, Пит признава, че не обръща толкова много внимание на това, с което се облича. Всъщност той казва пред Esquire, че няма стил и обяснява какво точно значи това. „Обичам едноцветните тоалети, които обаче не стоят като униформа. Обичам простите неща. Харесват ми детайлите при шевовете, как една материя се чувства върху кожата“, споделя актьорът. Добавя, че ако има модно правило, по което да се води, то е колкото по-простичко, толкова по-добре.

Вижте още за Брад Пит в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase