Снимка: Getty Images

Елтън Джон и Дейвид Фърниш рядко показват децата си, но, когато го направят, го правят със стил.

В момента съпрузите се намират в Ница, Франция, заедно с 10-годишния Закари и 8-годишния Илайджа. Четиримата се наслаждават на последните мигове от лятото преди момчетата да започнат училище и да имат по-натоварен график. За края на ваканцията си семейството избра Франция, откъдето се похвали с дизайнерските си халати.

Елтън Джон публикува снимка в Instagram, на която четиримата са обърнати с гръб към камерата и показват халатите, специално направени от Versace. Музикантът избра синия цвят, а съпругът му заложи на червения. Закари и Илайджа бяха като ин и ян, облечени съответно в черен и бял халат. На гърба на всеки мъж беше изписано името му.

"Хиляда благодарности, Донатела Версаче. Благодаря за твоята щедрост и добро отношение. Направи лятото ни много бляскаво. Обичам те", написа Елтън под кадъра. Снимката много зарадва феновете му, тъй като изпълнителят рядко показва семейния живот и децата си. "Обичам ви всичките. Изглеждате невероятно", отговори пък Донатела.

Певицата Бренди Карлил и Нийл Патрик Харис също се включиха в коментарите, пишейки, че семейството изглежда невероятно. Последният път, когато видяхме Закари и Илайджа беше на Великден, когато Дейвид Фърниш сподели снимка. Тогава лицата на момчетата бяха закрити от бели, златно и лилаво яйце.

Вижте Елтън Джон и семейството му в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase