Снимка: БГНЕС

 Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън са се разделили след 6-месечна връзка.

Източници твърдят, че причините са натоварените им графици и разстоянието, и двамата едва ли ще се съберат. На актрисата и комика им било трудно да прекарват време заедно.
 
"Романсът между Пийт и Фийби беше истинска вихрушка и още от началото те бяха напълно отдадени един на друг. Но както времето минаваше, стана все по-очевидно, че ще бъде трудно това да проработи. Фийби има редовни снимачни срещи с "Bridgerton" във Великобритания. Междувременно Пийт е обратно в САЩ и снима "Saturday Night Live". Успоредно с това, той тъкмо започна да работи по нов филм, "Meet Cute", с Кейли Куоко", казва източник на "The Sun".
 
Пийт и Фийби последно се видяли през юли, заради рестрикциите при пътуване, заради панедмията от коронавирус.
"Фийби и Пийт бяха последно заедно във Великобритания през юли, но след това той отлетя обратно към САЩ и не я е виждал. Очевидно, всички рестрикции за пътуванията, заради пандемията, не помогнаха. Хората не могат просто да се качат на самолета и да пътуват по света, когато поискат. Това направи всичко по-трудно. Беше красноречиво, когато Фийби се отправи към Хърватия с приятели тази седмица, вместо да отиде да види Пийт в Америка", добавя източникът.
 
Какво още се е случило четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase