Снимка: БГНЕС

След заснемането на специалния нов епизод на "Приятели", Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър най-накрая са готови да станат двойка в реалния живот - близо 30 години след първото излъчване на сериала.

Дуото, което играе Рейчъл Грийн и Рос Гелър в емблематичния ситком, призна, че между тях се е получила истинска връзка, когато екипът на "Приятели" се събра отново през май - за голямо удоволствие на феновете. Но въпреки че химията е била истинска, те разкриха, че всъщност никога не са били свързани в реалния живот - досега.

52-годишната Дженифър и 54-годишният Дейвид отново са се сближили след специалното събиране за филма по-рано тази година и запознати твърдят, че двойката прекарва време заедно в дома на Дженифър в Лос Анджелис, съобщава БГНЕС, позовавайки се на "Mirror".

Източник каза пред списание "Closer": "След събирането стана ясно, че припомнянето на миналото е разбудило чувствата на двамата и че химията, която винаги е трябвало да погребват, все още е там. Те започнаха да си изпращат текстови съобщения веднага след снимките и още миналия месец Дейвид излетя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей".

Двойката, която играеше много обичаните любовници на екрана от 1994 до 2004 г., призна пред водещия Джеймс Кордън, че моментът никога не е бил подходящ за случване на нещо извън екрана. Те казаха на водещия, че са се "свързали наистина" един с друг по време на снимките.

"Изпитвах голяма любов към Джен", призна Дейвид по време на специалната програма на HBO през май.

След това Дженифър отговори: "Беше взаимно."

Дейвид продължи: "И двамата си падахме силно един по друг, но това беше като разминаването на два кораба. Единият от нас винаги беше във връзка и никога не прекрачихме тази граница."

Но както се казва, хубавите неща се случват на тези, които умеят да чакат и в случая с много обичаното дуо изглежда, че те са готови да бъдат заедно почти три десетилетия след първата среща.

Източникът продължи: "Те прекарват време в дома на Джен, където тя готви вечери и се наслаждават на качествено време заедно, в разговори и смях. Те също бяха забелязани да пият вино, потопени в разговор, докато обикаляха около едно от любимите лозя на Джен в Санта Барбара, и беше ясно, че има много химия между тях."

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 9 месеца

Ама това въобще не е рекламен трик. М дааа , горката парясница, видиш ли от 20 години подсмърча подир него, ама все не намирали време да се изчаластрят .

16

ПроСоТо

преди 9 месеца

До Анонимен..Е,не съм много съгласен...НЯКОГАШНИТЕ серии на "Приятели"../тая последната не съм я гледал и няма да го направя за да не разваля впечатленията си/,са наистина "Много свежи"..."Бар Наздраве" си е типична..РАЗВЛЕКАТЕЛНА поредица..В "Приятели" има....има нещо,което хем развлича,хем доставя истинско удоволствие,особено на тези,които бидейки млади,в една или друга степен припознават себе си в героите..

15

Анонимен

преди 9 месеца

Помислиха си, че са страхотни артисти след приятели и тържествено отсвириха сериала, за да правят соло кариери, но се оказаха гола вода и сега всячески драпат да си върнат отминалата слава. Дейвид Шушумигов и и Дженифър гръцка да станат двойка в живота? На какво ли не е готов човек за пари.