БГНЕС

Ново развитие в бракоразводното дело между Джони Деп и Амбър Хърд. 

Съдия в Ню Йорк реши, че актьорът има право да каже дали бившата му съпруга ще може да дари част от 7-те милиона, които спечели от развода. През 2018 година Хърд обеща, че ще даде цялата сума на детска болница в Лос Анджелис и организацията American Civil Liberties Union. Според съдебните документи, Деп и неговите адвокати искат да разберат точно колко Хърд е дарила на двете страни. 
 
Според USA Today, съдия в Ню Йорк е разрешил Деп да определи дали бившата му съпруга ще може да дари пари на ACLU, като организацията е помолена да представи документи за всяко едно плащане.
 
"Г-н Деп е изключително доволен от решението на съда", казва адвокатът му Бенджамин Чю. От другата страна пък адвокатката на Хърд Илейн Бредехофт заяви, че клиентката й все още планира да дари половината от спечелените 7 милиона на ACLU, а другата ще отиде при детската болница в Лос Анджелис. Актрисата вече е направила първото плащане, което възлиза на повече от 1 млн. долара.
 
"Представихме документите от ACLU и това колко пари е получила организацията. Амбър Хърд винаги е казвала, че възнамерява да дари всичките 7 милиона, но не може да го направи все още. Ще го направи, когато може. Засега обаче тяя е дала значителна сума досега", казва адвокатката на Хърд. 
 
Повече за бракоразводното дело между двете звезди ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase