БГНЕС

Сутиени с шипове, изрязани тоалети и плътна очна линия. Това виждахме на музикалната сцена през 80-те години, когато на върха беше Мадона и нейният екстравагантен стил. Тогава тя беше провъзгласена за Кралицата на попа и вече четири десетилетия е в полезрението на обществото. 

 
Още с първия си хит "Bordeline", който влиза в челната десетка на класациите, Мадона определя какво означава да си поп звезда. Това значи да бъдеш смел да покажеш истинското си Аз, като не се интересуваш от мнението на другите. Дали ще те обикнат, или ще те намразят, не е толкова важно, колкото да слушат песните и да идват на концертите ти. Противно на очакванията, този подход проработва и Мадона се превръща в най-желаната поп изпълнителка през 80-те и 90-те години. 
 
Въпреки че е под светлината на прожекторите повече от 40 години, изпълнителката продължава да изглежда невероятно. Тя не само успява да се справи с ефектите на стареенето и други стресови фактори, които оказват влияние върху кожата, но нейните записи продължават да бъдат най-продаваните за всички времена. Мадона обаче е не само кралица на попа, но и е кралица на грижата за кожата. Тя винаги се е придържала към солидна рутина и дори има собствена марка за красота. 
 
За наше щастие, Мадона споделя каква е нейната тайна против стареене и как успява да изглежда толкова добре, въпреки 62-те си години. 
 
1. Личен естетик
 
Тарин Греъм се грижи за красотата на лицето на Мадона от 2010 година. Двете дами се срещат за първи път четири години по-рано, когато майката на Греъм работи като естетичка на изпълнителката. След като жената се грижи за кожата на кралицата в продължение на 11 години, тя решава, че е време да се погрижи и за семейството си. Затова напуска. 
 
2. Собствена линия за красота
 
Греъм споделя, че Мадона е изключително добре запозната с всички неща за грижа за кожата. Именно любовта й към красотата я вдъхновява да създаде своя иновативна козметична линия "MDNA SKIN". Продуктите са разработени с помощта на дерматолога д-р Пол Джарод Франк. И двамата експерти смятат, че изпълнителката е много навътре в козметичната индустрия и линията й е една от най-добрите на пазара. 
 
Още от тайните за красота на Мадона ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

20

До 18

преди 9 месеца

Нито гласови данни нито особено красива. Само провокативна визия и хореография.На мен тази последна тийн визия и държание и връзката с внука ми идват в повече

19

До 14

преди 9 месеца

А ти какъв си? Преоблечен българин. Дядо ти случайно дошъл от Бъкингам в България.

18

Кирил Христов

преди 9 месеца

Всички хейтърчета да се... ибнат. Мадона е една от най красивите изпълнителки, а отделно от това е най-великата жива шоу звезда на света. И едва ли са от значение комплексарските коментари на фенки на грозната Гарга и други такива.