Снимка: Getty Images

Има една звезда, която спокойно може да се похвали с най-доброто лято досега и това е Megan Thee Stallion. 

Носителката на три награди "Грами" се появи на една от кориците на списанието Sports Illustrated, създавайки история като първата рапърка с подобно постижение. "Когато получих обаждането, не можех да повярвам, че става дума за мен. И да бъда първата рапърка на корицата на броя за бански прави нещата още по-специално", казва Меган пред списание People. 

За историческата корица рапърката е облякла светлокафяв бански от две части, като горнището се отличава с няколко изрязани детайла, които леко загатва за формите на дамата. За по-добра издръжливост, то е оборудвано и с допълнителни ластици, които преминават през горните ребра. Бикините са в крак с модните тенденции за лятото, като връзките им са вдигнати чак над бедрата, очертавайки перфектно тялото. 

В списанието е включена и още една снимка на Меган, на която тя позира на пясъка на фона на прилива. Облечена е в горещо розово горнище във формата на цвете, комбинирано с яркозелени бикини. Рапърката казва, че целият процес на заснемане е бил вълшебен, като всичко е минало добре, отчасти благодарение на сериозната й подготовка. "Започнах да тренирам преди месеци и бях доста подготвена. Бързо влязох в процеса. Фотографът Джеймс Макари каза, че не прави снимките във водата преди четвъртия или петия кадър, но и двамата бяхме в океана още от началото. Денят беше перфектен и аз си изкарах чудесно", казва изпълнителката пред списание People.
 
Вижте кадрите и какво споделя тя в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase