Снимка: Pixabay
Певица, актриса, танцьорка, хореограф и водеща Рафаела Кара почина на 78-годишна възраст, потвърждават семейни източници.
 
"Рафаела ни напусна. Тя отиде в един по-добър свят, където нейната хуманност, нейният неподражаем смях и необикновен талант ще блестят завинаги". Така партньорът й Серджо Япино съобщи смъртта й, присъединявайки се към болката на нейните роднини и приятели, съобщава АНСА.
 
Според Серджо, Кара е починала в 16:20 ч. местно време след болест, която "от известно време е атакувала крехкото й, но винаги пълно с енергия тяло. Тя беше необичайна жена, но надарена с изненадваща простота, която нямаше деца, но винаги казваше, че има хиляди".
 
"Тя имаше неудържима сила, която я доведе до върха на световната звездна сцена, желязна воля, която не я изостави до последната минута, не позволявайки някой да разбере за страданията й. Това бе последният жест на любов към нейната публика и тези, които споделяха обичта й така че личните й изпитания да не нарушават светлата й памет", добави Япино.
 
Към момента е неизвестно кога или къде ще се проведе погребението, но Япино призна, че "тя е поискала най-обикновен дървен ковчег и урна, в която да се съхранява праха й".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase