Снимка: Getty

Красота в розово и черно.

Супермоделът Кендъл Дженър се завърна на модния подиум по невероятен начин. Тя участва в дефилето на "Jacquemus" в Париж, което се състоя на 30 юни, носейки една от тенденциите за лято 2021. Носейки ярко розов ансамбъл от дълги панталони с широки крачоли и риса с къс ръкав, Кендъл успя да обърне погледите на публиката. Тя комбинира тоалета с дълги черевни ръкавици, оранжеви сандали и малка чантичка.

"Хубаво е да се върнеш!", написа Кендъл в социалните мрежи, като благодари на марката, че са я избрали за дефилето си. Един от приятелите на звездата - Фей Кхадра, също запечата завръщането на моделката, споделяйки видео в историята си в Instagram. Дизайнерът Симон Порте заяви преди шоуто, че е искал просто да събере хората на едно място и да представи колекцията си. Дефилето на "Jacquemus" бе наречено ""La Montagne" в чест на декора, който беше вдъхновен от планината.

"Верни на нашия независим дух, ние искаме да се изправим пред предизвикателствата на преоткриването", се казва в изявление на марката. Колекцията представи на публиката разкриващи тялото дрехи, които служат като безсезонни ансамбли.

Вижте Кендъл Дженър в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase